Her blir`du smertefri!

Mandag - Torsdag: 8.00 - 20.00   

Fredag: 8.00 - 18.00

Ring på: 49 21 59 09​​

Personale

​Allan Skipper Pedersen

Fysioterapeut og klinikejer

Skipper er Fysioterapeut og iværksætter, med 30 års erfaring som klinikejer og grundlægger af 3 Sundhedscentre, 4 klinikker, 3 Fitnesscentre.

Skipper er uddannet Fysioterapeut, Akupunktør, Traditionel Kinesisk Læge, Orthomolekylær Mediciner, Psykoterapeut, Coach, NLP-Master, Hypnotisør, Lifestilecoach, Kinesiolog, Zoneterapeut, Healer, Personlig træner.

-Og uddannet instruktør i: Yoga, Tai Chi, Qi-Gong, Roning, Spinning, BodyPump, Judo, Karate og Selvforsvar(gradueret i 5 kampsportsgrene, 1.Dan i GojoRyo Karate).

Har speciale i Idrætsskader og været Fysmedhjælper på Fodboldlandsholdet og Brøndby, haft akupunkturklinik i Hvidovre i 7 år, haft Sakskøbing Fysioterapi i 20 år, varetaget rehabilitering og Motion på Recept for Nykøbing F. Kommune.

Har lavet Falck Healthcare klinik og har etableret Sydhavsøernes Sundhedscenter i Sakskøbing og Nørre Alslev og har fra 1/1-2015 etableret Helsingør Fysioterapi & Fitnesscenter.

Marianne Ege Hagstrøm

Fysioterapeut

Uddannet Fysioterapeut i 1992

Har arbejdet på Hvidovre hospital og været praktiserende fysioterapeut siden 1993.

Har undervist i Fitness, BodyStep, BodyPump, Body flow, samt Fysiopilates i 15 år.

Har 15 års erfaring med undersøgelse og korrektion af kropsholdning med Træning, manuel terapi, Kinesiotape og udformning af Supersåler.

Uddanet i Kinesiotaping i som optimerer bevægelseskvailitet og for at fjerne smerter.

​Uddannet Holistic lifestyle coach i 2013 am. Poul Chek.

Uddannet Z-Healts- Instruktør ( I-Phase og R-phase).

Bjarne Engdahl

Fysioterapeut

Bjarne har været Praktiserende Fysioterapeut siden i 26 år, har været  tilknyttet elitehåndbold igennem 15 år i Helsingør, Helsinge og ved Dansk Håndboldsforbund.

Har kurser indenfor manuel mobilisering, holdtræning, idrætsfysioterapi, genoptræning efter operation, træning af neurologi patienter og almene bevægeapparatslidelser

Har kørt Senior Fitness træningshold hvor han samarbejder med patienten om opgaven.

Andrew Olson

Fysioterapeut

Andrew har været fysioterapeut i Helsingør Fysioterapi siden 2009. Han har tidligere været Fysioterapeutistk resourceperson på Helsingør hospital´s Ortopæd Kirrurgiske afdeling siden 1997, og har været projektkoordinator ved implementering af genoptræningsopgaver i Helsingør Kommune på Poppelgården. 

Har været gruppeleder i visitationen i Hørsholm kommune og har været tilknyttet rygskole og korsbåndsholdene under aftenskolen. Er som Fysioterapeut specialuddannet i Kinetickontrol, Mc. Kensey, MT ( ManuelTerapi), Mulligan.

Anne Ørsted

Klinikassistent

Anne er uddannet lægesekretær og har tidligere arbejdet på Glostrup og Gentofte Hospital og har i mange år været ansat i privatregi hos speciallæger og har nu været Klinikassistent hos Helsingør Fysioterapi siden september 2011.

Birgit Bonnichsen

Klinikassistent

Birgit har arbejdet som klinikassisten hos Helsingør Fysioterapi siden 1999, og har tidligere arbejdet som kontorpakmester på hvidovre posthus, postsorterer i værdikarteringen på KBH Postterminal og som postbud i gråsten. Birgit har iøvrigt arbejdet som skovhugger i et år.

I L Tvedes Vej 14, 3000 Helsingør​ - Telefon: 49215909 - E-mail: info@helsingorfysioterapi.dk